OV Eigen Haard – de StikkeNieuwsCollectieve inkoop van energie door samenwerking met Parkstroom

Ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke beoogt de belangen van zijn ondernemers in Balk en omstreken te behartigen. Een van de pijlers is om in de collectiviteit voordeel te realiseren. Omdat energie vaak een grote kostenpost is bij een onderneming heeft de OV zich in eerste instantie hier dan ook op gericht.

Op 14 mei is er een overeenkomst gesloten met de firma Parkstroom. Parkstroom organiseert collectieve inkooprondes voor bedrijven in het hele land.

Door een samenwerking aan te gaan met Parkstroom, kunt u als individuele ondernemer altijd aansluiten op het tijdstip dat u contractvrij bent. Elke 6 weken koopt Parkstroom collectief energie in. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd aansluiten op het tijdstip dat hij contractvrij is. Tevens kunt u dan meeprofiteren van het grote inkoopvolume van Parkstroom wat zal resulteren in lagere energie prijzen.

Via onze website kunt u een besparingsberekening aanvragen. Pas als de realiseerbare besparing u aanspreekt, beslist u of u zich bij het collectief aansluit.

Het concept is gebaseerd op no cure no pay, dus baat het niet, het schaadt ook niet.

Ook niet-leden van de ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke worden hartelijk uitgenodigd een besparingsberekening aan te vragen. In principe kan iedereen in deze regio die lid is van een ondernemers-, middenstands- en/of andere bedrijfsvereniging meedoen. Hiermee zal het collectief alleen maar groter worden en profiteren alle ondernemers. Dit komt het ondernemersklimaat in Balk en omgeving natuurlijk alleen maar ten goede.

Mocht uw energiecontract bijna aflopen dan adviseren wij u om het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan automatisch een besparingsberekening toegestuurd.

Het aanvraagformulier kunt u vinden onder de tab “collectieve inkoop energie”.

Namens de OV wensen wij u veel prijsvoordeel toe.

met vriendelijke groet,

Secretaris
OV Eigen Haard – de Stikke