OV Eigen Haard – de StikkeCollectieve Inkoop Energie

Online aanvraag formulierSamenwerking tussen Ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke en ParkStroom
Datum: mei 2013

Afgelopen dinsdag werd tijdens een bijeenkomst bij AVK Plastics B.V. te Balk de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke en ParkStroom: collectieve inkoop van energie voor individuele ondernemers.

Namens Ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke tekende voorzitter de heer Bouke Geertsma. Volgens hem is deze samenwerking met ParkStroom een logische keuze: ‘de doelstelling van onze vereniging is helder: we behartigen de belangen van alle ondernemers in Balk en omgeving en die van onze leden in het bijzonder. Dat doen we door o.a. gezamenlijk voordeel te creëren door collectieve inkoop van producten en diensten. Energie is een grote kostenpost voor ondernemers. We willen hen graag ondersteunen bij het structureel besparen op deze kosten, zeker in deze economisch spannende tijden’.

ParkStroom, gevestigd in Drachten, organiseert collectieve inkooprondes energie voor parkmanagementorganisaties, bedrijven- en ander verenigingen door het hele land. ParkStroom heeft meerdere energieleveranciers onder contract, dus per ronde kan het beste tarief onderhandeld worden.

Bestuurder Robert den Ouden van ParkStroom: ‘Door al deze volumes te bundelen, kunnen we een veel scherper tarief bedingen dan een individuele ondernemer dat kan, als deze zich er al aan waagt’.

Leden van Ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke kunnen via de website van de vereniging een besparingsberekening aanvragen. Pas als de realiseerbare besparing de ondernemer aanspreekt, beslist deze of hij zich bij het collectief aansluit. Beide heren benadrukken dat deelname geheel gratis is, dus ‘baat het niet, het schaadt ook niet!’.

Ook niet-leden van de ondernemersvereniging Eigen Haard – De Stikke worden hartelijk uitgenodigd een besparingsberekening aan te vragen. Geertsma: ‘in principe kan iedereen in deze regio die lid is van een ondernemers-, middenstands- en/of andere bedrijfsvereniging meedoen. Zodoende wordt het collectief steeds groter en profiteren alle ondernemers. En dat komt het ondernemersklimaat in Balk en omgeving ten goede!’

Online aanvraag formulier